Masuk Google ?

28 Mei 2015


Assalamualaikum !

masuk google ? 

awat lak ubai ni tiba2 nak masuk google ni.. hahaha

bukan la, dua hari sudah aku update satu entri pasal Kelantan lawan Lions XII hari tu en.

aku tgk la , and try search kat google terus. sbb bajet akan naik la link kita kat situ. 

rupanya tak nak on the spot.. hahaha

dok esok tu baru aku tgk banyak readers tuk entri tu.

so, aku pun jump into the conclusion.

yg entri kita buat2 ni.. dia take time untuk appear kt google..

so, jadinya, kena update entri kemudian share kat fb --> kalau nak cepat la.

tapi carian di google is most affective bagi entri2 bersifat tutorial . 

hahaha..

maksudnya kita kena pandai bajet masa la.. kalau nk update entri.. 

sbb kadang2 entri kita bersifat mcm goreng pisang panas.. so, nak kena up ke google pun kena laju sbb tkot basi...

cewah. ayat aku ni macam chef lak..

ke salah ?? mohon tunjuk ajar.. hehe sbb ni pun dari pemerhatian aku je ^^

share2 la sket.. ^^

tgh search pasal resepi nak buat donut ^^

sekian .


1 ulasan:

  1. Kenapa tak printscreen carian kat Google tu...?

    BalasPadam

Kataubaid© .