Kena Tipu Ngan Lalat ?

Assalamualaikum ,

haa.. tgk tajuk pun korang rsa " ubai ni dah kenapa ? "

apa laa ,dgn lalat pun kena tipu.

hahaha choiiii..

Sedap je eh, mengata kat aku.. hahaha

gini, sekarang ni kat Mesir dah masuk musim Panas dah.

jadinya, banyak la makhluk Allah yang bernama Lalat. haha



ayat pun mcm geram je kan.

bila lalat banyak sgt .

hidup pun jadi hot lerr.. haha... dok men smash lalat je keje.

tadi pagi ,aku tgk elok je, lalat dok buat mesyuarat kt atas satu tempat. and kemudian aku pun smash

" dusshhh "

dalam banyak2 lalat yg bermesyuarat tu ada lah 2 orang yg shahid. haha

tpi, aku pun biaq la dlu depa nk mengucap ke apa ke.

lepas setengah jam, lalat dua ekoq tu hilang ??

perghh.. hati gua panas.. pandai betul depa berlakon.

haha pada hal itu antara teknik nak lari dri musuh kan.

last2 lalat tak mati, aku yang mati .

mati apa ?

mati akal dah nak bunuh lalat. haha

itu lah kisahnya. sorry la klau lagha sket.

tp menarik untuk di kongsikan.

anyway study leave dah start, so dah kena baca buku. all out for this sem. last chance for me.

doakan aku :D

bulan depan balik malaysia insyaallah :3

sekian .

jumpa lagi.


4 comments:

  1. lalat tu pening je tu...kira dalam setengah jam tu dia berehat kumpul tenaga je..hehehhe

    ReplyDelete
  2. gud luck study,,,, lalat tu saja nak bt awak gmbira sekejap,,, haha, atau maybe ada kwn dy dah rescue... ahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha.. pandai betui lalat... btw gud luck study!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.