Jom Shopping Raya !

20 Mei 2015


Assalamualaikum !

bismillahirrahmanirrahim .

dengan ini,saya mengishtiharkan ...

hahaha mcm nak umum hari raya je kan.. haha

meh sini nak habaq mai , Projek Iqra menganjurkan Kempen Taja Shopping Raya 2015 !

whaatt ?? 

nak taja kita semua ??

mana ada ! hehe

Projek Iqra akan menaja sahabat2 kita yang kurang bernasib baik .

Seramai 150 orang kanak-kanak dan 50 Keluarga Asnaf akan di bantu bagi meringankan beban mereka di hari Raya nanti .

untuk lebih faham lagi jom kita tgk video kak sharifah shahira mengenai #shoppingraya2015



kak sharifah shahirah yang retis pun sudi membantu . kita ni macam mana ??

mesti korang tertanya2 kan mcm mana nak membantu ? *cakap key ell lak aku ni =="

Untuk menaja sila ke http://bit.ly/shoppingraya2015 

Untuk lebih lanjut, anda boleh menghubungi nombor di bawah:
– Solleh (0176702033)
– Sharifah (0172748904)
– Khairul anuar (0167361067)



korang boleh whatsapp atau call terus no tertera di atas ni. jangan risau depa sempoi2 nya.. huhu dan yg penting peramah ^_^

last sekali aku nak share satu video temuramah di radio Bernama24 mengenai #shoppingraya2015


dah dengar ?? tunggu apa lagi, jom kita sama2 membantu sahabat-sahabat kita. semoga amal kita ini diterima ALLAH ^_^

http://kataubaid.blogspot.com/2015/05/shoppingraya2015.html
Klik untuk ke pautan #shoppingraya2015 [blog kataubaid]
Sekian .

#projekiqra
#kelabbloggerbenashaari
#kbbaprojekiqra
#sahabatiqra
#sukarelawan
#socialmedia
#volunteer
#charity
#kataubaid
#shoppingraya2015

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .