Jom Shopping Raya !

Advertisemen


Assalamualaikum !

bismillahirrahmanirrahim .

dengan ini,saya mengishtiharkan ...

hahaha mcm nak umum hari raya je kan.. haha

meh sini nak habaq mai , Projek Iqra menganjurkan Kempen Taja Shopping Raya 2015 !

whaatt ?? 

nak taja kita semua ??

mana ada ! hehe

Projek Iqra akan menaja sahabat2 kita yang kurang bernasib baik .

Seramai 150 orang kanak-kanak dan 50 Keluarga Asnaf akan di bantu bagi meringankan beban mereka di hari Raya nanti .

untuk lebih faham lagi jom kita tgk video kak sharifah shahira mengenai #shoppingraya2015



kak sharifah shahirah yang retis pun sudi membantu . kita ni macam mana ??

mesti korang tertanya2 kan mcm mana nak membantu ? *cakap key ell lak aku ni =="

Untuk menaja sila ke http://bit.ly/shoppingraya2015 

Untuk lebih lanjut, anda boleh menghubungi nombor di bawah:
– Solleh (0176702033)
– Sharifah (0172748904)
– Khairul anuar (0167361067)



korang boleh whatsapp atau call terus no tertera di atas ni. jangan risau depa sempoi2 nya.. huhu dan yg penting peramah ^_^

last sekali aku nak share satu video temuramah di radio Bernama24 mengenai #shoppingraya2015


dah dengar ?? tunggu apa lagi, jom kita sama2 membantu sahabat-sahabat kita. semoga amal kita ini diterima ALLAH ^_^

http://kataubaid.blogspot.com/2015/05/shoppingraya2015.html
Klik untuk ke pautan #shoppingraya2015 [blog kataubaid]
Sekian .

#projekiqra
#kelabbloggerbenashaari
#kbbaprojekiqra
#sahabatiqra
#sukarelawan
#socialmedia
#volunteer
#charity
#kataubaid
#shoppingraya2015

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments