Dubsmash.com


Assalamualaikum .

buat apa tuu ~~ haha

malaysia di serang lagi !!!

kali ini dengan dusmash.com 

pergh, mula2 aku dpt video ni dari member aku dalam gr whastapp .

dan dia buat video mcm

aku lak gelak guling2 kat umah.

nak share ngan korang tp dia privatekaan. 

so tak molek lak aku post kat sini.

kan2 * baik tak aku :P

tadi bila aku teringat nak buat entri pasal dubsmash ni aku buka

dubsmash malaysia kat fb .

habis jugak la setgh jam aku tgk benda2 .. haha

ada yg lawak ada yang mcm 



haha tapi ku telan jua, rasa cam nak buat lak dubsmash ni. 
tapi tuk koleksi sendiri je la.. malu wehh..

hahaha

ada video yg nak share ngan aku tak ? kalau ada pm page aku ni.. huhu -->

macam2 la malaysia ku ni..

sekian.

1 ulasan:

  1. hahahaha.. rumate sy pn tgh giler bnda nih... hahahaha kelakor

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.