Cashout !


Assalamualaikum !

hahaha

terbeliak mata tgk perkataan cashout kan .

kalau blogger mesti dia tau perkataan ni sbb berkaitan duit. haha

aku nk cite sket je, alhamdulillah , dah bertahun ku tunggu akhirnya kali pertama aku boleh cashout duit dari hasil blog dan facebook .

tak caya ? ni buktinya .



tpi tk banyak laa.. haha

sbb first timekan so jadi peghak sket *baca excited .

hehe. lama kot tunggu benda ni.  harap lepas ni ada lgi la hasil dari blog en :)

cm na nak buat mcm ni ? simple je , korang ke 8share.com dan log in kemudian share link iklan tu kt fb or twitter . itu je

huhu

sekian .


2 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.