Return to Zero !


Assalamualaikum !

return to zero ? apa yang ubai merepek ni ?

haha

sebenarnya, aku cakap pasal blog aku ni . mungkin sbb terlalu lama menyepi atau sebab entri2 yang aku buat ni membosankan ke apa ke , orang yg view blog aku kini turun mendadak. berbanding dulu * time aku active .

frust juga plus risau andai blog aku ini terkubur begitu sahaja .

tapi setakat ni, semangat untuk kembali active itu ada cumanya, masa itu tak da.

mungkin kini tiba masanya tuk aku korbankan something untuk dapatkan something . huhu

tapi jangan risau, blog ni akan tetap wujud .

kadang2 tak tau nak buat apa , tapi mungkin pembaikan itu kepada entri yang aku tulis.

mungkin lepas ni tk de istilah poyo yang keluar dari mulut pembaca kot.

hahaha

apa yg aku dok touching ni.. kekeke

seminggu lagi class nak start. kehidupan student bermula. masa bertambah pack dan crowded. semoga ALLAH permudahkan minat kita untuk menulis ini.

plan nak menulis cerpen, tp hanya sempat buat satu part yang belum bersambung. waaa

camna nak sambung ni ?? kena tunggu cuti la pulak.. hehe

dah laa.. malas nak membebel.. hehe.. mesti bosan kan..

any idea please share with me .. ^^

sekian ,

p/s : result dah keluar !!! weee

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.