Lama tak membebel !


Assalamualaikum ,

huhu , hari ni terasa nak update a.k.a membebel sket sempena hari jumaat yang berbahagia ini .


al-maklum la, kan aku asyik update cerpen je kan. so, ke aslian entri tu tak capai tahap asli lagi.

hahaha.. ehh, jgn cakap aku ciplak lak cerpen2 yg aku buat tu. aku buat sendiri kot ..sampai hatii ~~

uhuk uhuk uhuk * batuk *

entah kenapa, dah seminggu aku batuk tak berhenti . mungkin perubahan musim. i rasa laa koot..

kali ni getting worse sket. bila rasa cam tekak ni kering je.. bila batuk pun sakit .

yang paling susah adalah ak bercakap . sepatah cakap,2 patah batuk keluar. uhuk2.

doakan aku ya.

perjalanan seminggu ni, aku tk banyak buat kerja baru, sbb tak sihat. so aku dok rumah je. mesir pun sejuk tiba-tiba kerana hujan tempoh hari.

badan aku lak tk leh kena sejuk , t paru2 dia sesak untuk bernafas .

menghadap laptop, fb, blog dan running man je laa.. keje aku ni .

nak study tk bersemangat. tapi aku berusaha jugak kaayy.. huhu

minggu ni paling banyak buat poster. nak tgk poster aku tak ??

 haha, rahsia weekkk..

t tk suprise laa kan.

kemahiran Adobe tu dah menjadi keperluan utk kita belajar, kalau tak rugi weehhh.. huhu.

aku tk tau nak story morry apa lgi. dah la semalam tk tido ni.. 

rasa cam ngantok lakk.. huhu.

aku tidor dulu la yer.. jgn lupa baca alkahfi hari jumaat ni.. huhu

adiooss...

sekian.


1 comment:

  1. Cuaca panas ni tak leh bebel banyak sangat. Abis air liur. Baik nulis dalam blog, leks je .. hehehe...

    Teruskan menulis benda2 best. Lama2 nanti orang akan perasan.

    Istiqomah ye.

    Pesanan ini ditaja oleh Jom Aktifkan MyKad

    ReplyDelete

Powered by Blogger.