Hikmah Sibuk !

Advertisemen


Assalamualaikum !!

sibuk - sibuk - sibuk !!

itu je yang bermain di fikiran mahasiswa .

ada yang betul2 sibuk dan ada yg buat-buat sibuk je .

ada setengah yg kadang2 sibuk, kadang2 okay .

aku nak share, hikmah kita sibuk .

1. masa kita akan terisi dengan benda-benda yang berfaedah .
2. dapat pengalaman baru .
3. mencambahkan idea .
4. dapat kenal ramai orang, kalau jenis keje jumpa orang je ^^

sebab, bila kita jadi student ni.

1. kita akan ingt matlamt kita study je . so, sibuk ngan study tak salah. tp jadi lah mahasiswa yang setanding dan hebat. *persatuan dan akademik

2. jangan cari alasan untuk culas dalam bekerja dalam persatuan .

itu je kot antara hikmah yang aku boleh kongsikan. kalau korang ada lagi. meh share ngan aku. :)

sekian 
p/s : next entri adalah perjalan ke Dumyat !! ^^

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments