:: Review Blog #4 : Blog Acik Watie !

15 Januari 2015


Assalamualaikum ,

yeaayyy, hari ni aku update balik review blog list aku untuk disember.

hutang tetap kena langsaikan hehe 

maaf la yer, sbb lmbat sgt.. a bit busy :)

ok, kita mula balik dgn blog acik watie !


acik watie antara pengomen tegar kat blog aku .

entri terkini bertajuk : sistem barter 

haa.. sebab apa tajuk dia cam tu .sebab acik watie bertukar hadiah dgn mama3farhanah. juga seorang blogger.

haa.. acik watie buat segmen ke ?

nak tahu kena baca laa eh. klik kat gambar k ^^

mostly, blog acik ni berkisarkan kisah peribadi dan juga segmen yg acik join kan2..

kalau yang blom follow tu, meh laa follow acik watie !!

sekian .

2 ulasan:

Kataubaid© .