MOVIE : INTO THE WOODS


Assalamualaikum ,

haa, ni movie terbaru yang aku tengok . 

dalam entri sebelum aku cakapa ku bagi rate 3/5 je .

overall cite ni best sebab dia musical movie .

banyak gak lagu dia, tapi lagu2 ni sbnrnya dialog yg di lagukan .

yang bestnya cita ni lagi, dia combine cerita2 disney dulu2 contoh dalam movie nia ada cinderella , rupanzel , budak bertudung merah dgn serigala * translatekan ke english , dan ada beberapa lagi.




gambar ni aku amik dari fb dia into the woods .

aku nak cerita pun macam susah sbab dia combine beberapa dalam satu cerita and the end, diorang duduk sekali lepas membunuh monster yg bosa tu .

tarikh tayangan kat malaysia pada : 15 JANUARI 2015

tapi aku dah tgk.. hehe..sbb aku tgk kat pencuriovie huhu

gamba pun ok..

so, selamat la menonton ya !!

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.