Hello 2015 !





Assalamualaikum !



1/1/15 4: 26 petang waktu malaysia / 1026 pagi waktu Mesir 

syukur kerana Allah masih mengurniakan nikmat nyawa dan iman buat kita semua .

permulaan 2015 di ceriakan dengan pagi yang indah dan ceria .

bangun pagi tadi,terus bersemngat tak tau sebab apa.

rasa cam dapat nyawa baru je .. hehe

mengambil keputusan untuk melengkapkan baki tugasa 2014 yang tertinggal tu. 

di samping ada la sikit azam tahun baru .

apa azam tu ? mana leh cite :P

rahsia hahaha

" nak kawin laa tu " mesti korang cakap cam tu kan.. hehe

choiii.. tak da la.. ada benda yg lebih penting dri tu .

untuk blog aku lak..ada  benda yg aku nak buat. 

aku dah kluar teaser tu kat insta aku. ish2 , korang ni tak tgk lagi kan.. kesian kat aku. entah2 dah follow aku ke blom tu =="

hehehe nak membebel pagi2 ni kan.

semalam aku dengar ceramah pasal hari kiamat, tersentap skit ngan ayat ustaz mengenai peristiwa kiamat.

peristiwa apa ? nanti aku cite kat korang .. mungkin next entri .. hehe

sorry tak leh nak panjng2 sgt.. sbb nak exam dah nii.. ni pun cri 10 minit ke 15 minit dah ni.. huhu

doakan aku.. selamat tahun baru !! maaf salah silap ya !!

sekian .


like page aku, follow twitter dan insta aku yaa !! *banyak lakk =="

5 ulasan:

  1. aikk sebelum exam punn sempat update entri. pehh. bagus2. hahaha. selamat tahun baru :)

    BalasPadam
  2. Selamat tahun baru...semoga tercapai apa yang diazamkan...

    BalasPadam
  3. Selamat tahun baru =).semoga azam kita semua tercapai..aamiin..nak tau azam saya,?jom singgah blog saya lak:
    danishdamiadaris.blogspot.com

    BalasPadam
  4. selamat tahun baru kataubid :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.