:: Review Blog #2 :: Blog Kapas Putih !



Assalamualaikum ,

insyaallah hari ni aku nak review blog ke 2 iaitu blog kapas putih . bukan emas putih . tersedak pulak uzu nanti en .. hehe

blog yang nak di review ni kepunyaan Miss Nadia atau lebih dikenali sbagai N.

blog yang berkisah mengenai peribadi dan juga isu2 dan tips2 untuk pembaca yang singgah di blog N.

dan N juga rajin meninggalkan komen di blog aku ni.. hehe..thankz N for the support !!

Artikel terbaru yang bertajuk EDUCATIONAL PSYCHOLOGY / LEARNING & TEACHING @ ILQAM Uitm P1 .


merupakan aktiviti N yg menyertai kursus atas permintaan majikannya.. hehe * betul kan..huhu

kalau nak baca details. sila ke blog Miss Nadia. Klik je gambar kat atas tu k .

blog ni kaler hijau,sama ngan kaler blog aku sebelum2 ni.. huhu..aku suka hijau :P

jom follow blog Nadia k !!

sekian .

nantikan blog 3 untuk edisi review :)

like page aku ---->

No comments

Powered by Blogger.