:: Review Blog #1 :: Blog Cerita Cinta Balqis !




Assalamualaikum .

orait. hari ni turn aku nak review blog yang menang bloglist kataubaid edisi bulan disember .

blog yang pertama adalah : blog cerita cinta balqis.

haa.. mesti korang ingt balqis yang bercinta kan . hehe.. sebenarnya, melalui pemerhatian aku 
blog yang mengisahkan diri blogger itu sendiri .

terdapat banyak info-info yang boleh korang dapat dri blog ni.

contoh entri di blog yg bertajuk 10 fakta unik tentang ketawa .

dan juga beberapa lagi tajuk yang bagi aku memberi info kepada pembaca blog ini.

aku suka blog ini sbb kaler dia, tak terlalu terang and just nice. simple and kemas itu yang seronok mata memandang tu .:)

buat yang belom follow blog cerita cinta balqis.. moh la follow blognya..klik dkat gambar untuk ke blog tersebut .:)

ok. ??

orait. itu je nk cerita psal blog yang pertama . nantikan blog yang kedua. semua ada lapan :P

jom like page aku k -->

5 comments:

Powered by Blogger.