Type something and hit enter

author photo
By On



Assalamualaikum .

orait. hari ni turn aku nak review blog yang menang bloglist kataubaid edisi bulan disember .

blog yang pertama adalah : blog cerita cinta balqis.

haa.. mesti korang ingt balqis yang bercinta kan . hehe.. sebenarnya, melalui pemerhatian aku 
blog yang mengisahkan diri blogger itu sendiri .

terdapat banyak info-info yang boleh korang dapat dri blog ni.

contoh entri di blog yg bertajuk 10 fakta unik tentang ketawa .

dan juga beberapa lagi tajuk yang bagi aku memberi info kepada pembaca blog ini.

aku suka blog ini sbb kaler dia, tak terlalu terang and just nice. simple and kemas itu yang seronok mata memandang tu .:)

buat yang belom follow blog cerita cinta balqis.. moh la follow blognya..klik dkat gambar untuk ke blog tersebut .:)

ok. ??

orait. itu je nk cerita psal blog yang pertama . nantikan blog yang kedua. semua ada lapan :P

jom like page aku k -->

Jom komen dibawah

Comments
5 Comments

5 comments

avatar

Hehe..malu i taww..ngeee..
Btw tengkiu review blog sy ye ^^
Jom Join Segmen Zaman Persekolahan

avatar

boleh tanye sikit x mengenai pt3 sejarah?

avatar

macam mana hendak membuat proses awal???

Click to comment