Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum. 

 tatkala 2014 ingin melabuh tirai , kita di gempar dengan satu peristiwa iaitu kehilangan pesawat AirAsia QZ8501 .

aku dapat news ni tadi pagi waktu mesir .

di khabarkan pesawat tersebut dari Surabaya dalam perjalanan ke Singapura . Semoga semua penumpang dan cabin crew dan pilot selamat. 

kedudukan terakhir pesawat.

ikuti update terkini di page AstroAwani.
teringat peristiwan MH370 dlu..masa tu aku kat egypt. MH 17..time tu aku kat malaysia.. baru sampai je kt umah dlm 2 / 3 hari cmtu.

masa ni, kita hnya mampu berdoa dan berdoa. Allah uji kita..sama ada kita nak berdoa atau tidak. 

mohon berdoa , merayu .

2014 dalam kenangan yg pahit.

sekian .

Jom komen dibawah

Comments
4 Comments

4 comments

avatar

AMIN...

http://jmbelog.blogspot.com/2014/12/pesawat-hilang-lagi.html

avatar

doakan keselamatan semua penumpang dan krew

mohon nilai blog hamba
http://rosemarybiru.blogspot.com/

avatar

semoga ahli keluarga mangsa dapat terima kejadian ini dengan hati yang tabah

Click to comment