Mencari Idea .


Assalamualaikum .

4 Disember 2014 : hari ke empat aku di Mesir. hehe..
jet lag pun tak habis lagi ni.

tiba-tiba nak cari idea lak. adoii..

idea untuk menulis. aku ada tulis cerpen skit tuk pertandingan, tapi tak sure la smpt siap ke tak.

sebab hari ni tarikh tutup dia.

di tambah pulak takda idea ni. ermm.

penulisan yang perlu berkisar mengenai " mesir" atau " family " .

aku lebih memilih untuk menceritakan tentang mesir . tapiii...

itulah intro dah siap. cuma nak cerita apa pasal mesir ni.

tak kan nak cerita pasal pergi kuliah, balik rumah dan kemudian tido je. =="

kalau korang lah kan, nak gambar kan mengenai kehidupan korang di sesuatu tempat en.

agak2 korang nak cerita pasal apa ?

pasal kawan2 ke ? tolong aku please :'(


nak hantar dkt ni laa.. G.A.P.. program di bawah PERUBATAN cawangan Mansurah :) .

kalau siap, boleh hantar. kalau tak.. aku post dekat blog je la.. hikhikhik .

sekian . tolong aku tau ! hehe


1 comment:

  1. mungkin boleh cerita tentang pengalaman berurusan dgn orang Mesir dan anything yg kita dapat muhasabah dari perkara tu. hmm macam contoh sy kat Czech, pengalaman belajar menepati masa, pengalaman survive bahasa dia etc :)

    hanisamanina.com

    ReplyDelete

Powered by Blogger.