Entri Pertama Aku ??

23 Disember 2014


Assalamualaikum.

tiba-tiba aku rasa macam nak share ngan korang semua tentang entri first aku.

hahaha.. tergelak sakan bila aku baca balik entri aku tu.

entri yg berkisar tentang INERTIA.

masa tu, cikgu fizik aku suruh buat blog fizik. last2 jdi blog ni. 

entri yg bertarikh june 2010 itu memberi aku gambaran mengenai blog baru aku ini.

sebelum tu ,aku dah ada blog dah. cuma password dan email dia tu aku lupa.. last2 yg ingt blog ini je.

jemput lah baca kalau korang minat fizik. hehe


Entri copy paste dari wiki.. hehe..

entri first korang macam mana pulak ?



sekian.

LIKE page aku k ^_^

3 ulasan:

  1. amboii. entri pasal fizik. kimia dengan bio tak dak? hahahha

    BalasPadam
  2. okey laa tu, entry yang berilmu.. dari sy punya entry pertama blog yg lama dulu, sebab putus cinta.. frust menonggeng..lepastu lagu lagu.. wakakaka.. nasib x ingat dah blog tuuu..tak nak ingat balik dahhh..

    BalasPadam
  3. Ok..dah habis baca..(tipu)..

    hahhaha...entry pertama saya pulak kalau dibaca memang macam budak baru nak up je..padahal masa tu dah bergelar ibu2 dah..heheeh..tak matang langsung . sekarang pun tak la matang sangt tapi kalau orang baca mesti geleng kepala entry dulu tu..nak padam rasa tak best pulak..sebab kenangan la tu...kan??sesekali boleh buat perbandingan dulu dan sekarang ..hahahaa

    BalasPadam

Kataubaid© .