Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum .

akhirnya, aku curi masa sikit untuk tulis entri kat blog aku ni. hehe

arrghh.. kali kedua update entri.. entri first tak sempat save.. laptop hang.. T.T

lupa dah nak update apa nii. heehehe


nak share sebab2 blog kita bersawang.

1. sebab di tinggal lama.

dia akan jadi macam masuk gua yg gelap. lepas tu ada labah2 la bagai.. hehe

termasuk la widget2 yg tk penting dalam blog kita. kalau macam serabut tu.. buang je la.. huhu

2. tak ada masa untuk update.

yeaay. itu alasan clishey blogger. tapi serius. tk cukup masa koot. banyak lagi nak keja nak buat.

nak basuh baju, nak jaga anak lagi.. ehhh =="

3. malas nak update .

takda idea yg menyebabkan kita malas nk update T.T 

bgi korang pulak. apa yang menggangu korang hingga mengabaikan blog kesayangan korang tu ?

sekian .

p/s : aku pun tkda idea nk update apa =="

like page aku ^^

Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

pehh. jaga anak. hahahah :P

avatar

Ada lagi satu sebab:
4. Malas nak tulis lagi sebab takde sapa nak baca... Hahaha...

Click to comment