Bila dah suka ..


Assalamualaikum. 

bila dah suka, nak buat macam mana kan.

bila dah minat , siapa pun tak leh halang .

akan ku renangi dan rentasi lautan api pun ku gagahi.

hahaha.. mesti korang ingt kenapa laaa ubai jiwang2 laak nii kan.


bukan jugak yang ini


tapi mengenai minat kita terhadap hobi kita .

bila kita dah suka dengan hobi kita. pasti kita akan salurkan kelebihan kita itu ke tmpt yg sepatutnya.

contohnya, hobi aku menulis. dan aku salurkan hobi itu dengan menulis blog.

maka tak sia-sia la kelebihan kita andai di salurkan ke tmpt yg sepatutnyaa.

eeh.. bukan aku nak cite pasal cinta2 laa..

korang ni memandai je. 

sapa laa yg syok kat aku en.. :P

hehe..

sekian !

p/s : minat korang pulak macam mana ?

5 ulasan:

  1. bhahahah :P ku sangka tuan tanah ni nak berjiwangs tadi. minat membeli buku lepas tu bertimbun tak habes baca. hahah.

    BalasPadam
  2. Ingatkan nak bagi tips kalau suka kat org. hahaha. Nice entry ^^ Salam singgah wak :)

    BalasPadam
  3. minat hiking! :D kalau boleh memang tiap2 weekend ni gi hiking somewhere, tapi masa tak mengizinkan T_T

    hanisamanina.com

    BalasPadam
  4. memang banyak menda yang minat . konpius hobi dengan minat . huhuu

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.