Bil Air Melambung Naik ?

5 Disember 2014


Assalamualaikum !!

 bil air sampai 800 egyptian pound ?? bapak mahal doe !!

bersamaan rm 400 utk 3 orang.. oh tidaakk

aduii.. melepas laa aku nak beli karpet tuk bilik aku .

sejuk dah lantai kat bawah nii.. :'(

ni sebab air dok kluar banyak kat bilik air ni.

bila orang tk guna, air tu still dok kluar lagi.

erm.. tuan rumah cakap dia akan perbaiki benda tu.

harap2 next month tak jdi cm tu laa..

kalau tak.. kena cari umah lain laa..

tk leh aku repait camera phone aku .

waa.. 

sapa nak sponsor aku .. hehe :)

2 ulasan:

Kataubaid© .