Hujan Vs Winter !

27 November 2014


Assalamualaikum !

alhamdulillah, hari ni aku paksa jugak diri yg tgh malas ni untuk menulis . hehe

sbb dua hari dah tak update entri ni.. mesti korang rindu kat aku en ? cecece

kalau tk rindu, buat2 rindu.. hehe..

sejak dua 3 hari ni, di Malaysia kerap hujan kan.

alhamdulillah sejuk ja bumi ni bila hujan membasahi datarannya .

bila hujan ni sedap buat apa ?

study laa !! hehe

poyo je.. bila hujan , yg bestnya adalah tido laa.. hehe

begitu juga time winter di bumi mesir .


kat mesir tak macam ni :'(

malam begitu panjang, siang yg pendek. di balik selimut tebal.

malam terasa begitu indah. hehe.

tapi kena ingt study ! exam nak dekat dah ni.

semoga ujian cuaca ni dpt meningkatkan lagi ke imanan kita kpad ALLAH.

" musim sejuk adalah waktu yg paling best untuk orang yg berpuasa kerana malamnya yg panjng dan siangnya yang pendek "

" musim sejuk adalah musim yg paling best untuk seorang hamba apabila malam yg panjang di gunakan untuk beribadah kepada-Nya "

sekian..

jom like page aku --> 

3 ulasan:

  1. wahh.. syoknya dpt merasa winter... hehehe btw gud luck!

    BalasPadam
  2. kat malaysia pun sejuk hujan duk bawah selimut.. kalau ada salji lagilah tak turun dari katil kot.. huhu

    BalasPadam
  3. bestnyaa . bilaa laa nk bley merasa winter

    BalasPadam

Kataubaid© .