Bateri Laptop Tak detect ?

5 November 2014


Assalamualaikum !!

korang !! hehe..sihat ke ??

tadi pagi , aku tgk laptop aku.. kat bahagian bawah tu kan.

dia buat icon mcm gambar bawah ni.. terkejut gua..haaihh tak ka nk kena beli bateri baru koot.. 

dah banyak beli barang lain dah ni.. agak2 sebab apa eh ?? jom komen dan share kat aku ni..

sorry , bab2 gadget ni slow skit.. hehe

sekian .

p/s : nak buat segmen bloglist tp nanti laa.. hehe.. exam-exam !!

2 ulasan:

  1. ubaid, selalu ehh pamai bateri seiring charge lappy? haaa kalau betul, mmg itulah sebabnya bateri tk detect. bateri da rosak. :) hhehhe kalau nak pakai bateri, better bateri je then if nk charge off lappy but if still nk guna, boleh je charge tp bile da penuh, cabut bateri. fuhh bateri lappy mahal woo. huhu

    BalasPadam
  2. huru hara bila lappy bermasalah.. assignment semua boleh tertangguh

    BalasPadam

Kataubaid© .