Tapak Iklan Untuk Di Sewa !!

Advertisemen


Assalamualaikum .

Insyaallah lepas ni , aku akan buka tapak iklan utk di sewa di blog aku ni

dah lama nak buat, cuma kali ni betul2 nak buat..so aku buat la .

Kelebihan :

pembaca blog aku boleh melihat iklan tersebut .

memudahkan promosi produk-produk kalian .

sistem ni aku buka per bulan .

andai dah habis bulan . penyewa boleh utk menamatkan iklan di blog aku atau meneruskan iklan tersebut .

dengan harga yg berpatutan iaitu RM 30 sebulan .

size 725 x 96 

iklan tersebut akan berada di atas ruang follower.

tmpt pertama yg pembaca blog aku akan nmpk .

dah nama tuk promosi kan..mesti nak letak kat atas kan.. hehe

kalau berminat boleh pm fb page kataubaid k ^^

kalau nk tny apa2 pun boleh pm terus k ^^

sekian .

p/s : buat masa ni buka satu dulu.. nnt aku fikir lain kalau utk tmbah k ^_^

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments