Hashtag Mawar14 !!

15 Oktober 2014


Assalamualaikum ,

 #mawar14 .

sbnrnya cita ni dah lama dah, masa raya ke3 baru ni.

so, aku baru teringt nk cite kat korang.. hehe..seblum ni tk da banyak gambar yg nk share.

skrng ni baru diorang upload kt page PERUBATAN CAWANGAN MANSURAH

korang boleh tgk kt situ .

majlis yg meraikan pasangan2 yg baru mendirikan rumah tangga yg terdiri daripada pelajar sains kesihatan di universiti mansurah, mesir .

kehadiran hampir seribu orang tetamu, membuatkan majlis ni meriah di samping decorasi program jugak nmpk cantik .

pengarah program di ketuai oleh saudara abu ubaidah dan timbalannya alia ameera . berjaya memberi kepuasan buat pengunjung yg hadir pada hari kejadian .

ini ada gmbar skit yg aku amik dri page Perubatan Cawangan Mansurah .

banner lawa tak ?? ^^

kek ni buat sendiri tau !! student yg buat :)
antara mahasiswi yg dtg * ada lgi..tp ni awal2nya
mahasiswa yg hensem2 ^^ * nk mention sorang2 tak ?? hehe
peringatan bersama 

kalau korang nk tgk lagi gmbr2 pasangan klik sini 


semoga program ini dpt di teruskan pada masa akan dtg ^^

credit pic by Arif Anuar pemilik blog Nomad Melayu *student mesir gak k ^^

dan perubatan cawangan Mansurah .

jumpa di Mawar 15 !!

sekian .

p/s : ni ajk yg osem .nisa,fathul,liyana,huda,mia,abu, abg nazrin ,kak maryam..lupa lak kita ada EO..kak farhana, dan fathullah dan MP, don shameer ..* aku mention k !! :P

selamat bekerja utk program seterusnya.
good luck exam shameer !!

dah habis credit org.. huhu

buat readers like page aku kt sblh kanan ni k-->>

1 ulasan:

  1. #mawar15 nanti kau pula dapat KAD JEMPUTAN :P

    BalasPadam

Kataubaid© .