Entri Aku oh Entri Aku !


Assalamualaikum,

pa kabo semua ?

hari ini aku nak cerita ngan korang semua ni mengenai entri aku.

beberapa hari ni, aku rasa entri aku macam tk best je.

sebab aku pun update dalam keadaan terburu-buru je.

sorry, kawan2 k ^^

insyaallah akan di perbaiki semula dari masa ke semasa.

korang lak suka entri yang macam mana ?

100% -tulisan
50 % tulisan 50% gambar
100% gambar 

yang mana korang suka baca di blog kawan2 yang lain.

jom share kat aku..

t aku boleh buat review ^^

oklah..sekian .


#kelabbloggerbenashaari

4 comments:

  1. tu la pasal . semnjak dua mnjak pon rasa mcam tu jgak

    ReplyDelete
  2. Hari Arafah...?

    Tak kisah sama ada banyak gambar atau banyak tulisan. Yang penting, isinya menarik.

    ReplyDelete
  3. Bilakah hari arafh? Hehe

    Suka yg mnarik. Xkisahla kn cmane

    ReplyDelete
  4. tulisan awak macam ni tak la bersilang-silang bijik mata nak baca..rileks je. Gambar tu, nak ada ke tak nak ada pun tak pe...sekadar hiasan je

    ReplyDelete

Powered by Blogger.