Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum,

pa kabo semua ?

hari ini aku nak cerita ngan korang semua ni mengenai entri aku.

beberapa hari ni, aku rasa entri aku macam tk best je.

sebab aku pun update dalam keadaan terburu-buru je.

sorry, kawan2 k ^^

insyaallah akan di perbaiki semula dari masa ke semasa.

korang lak suka entri yang macam mana ?

100% -tulisan
50 % tulisan 50% gambar
100% gambar 

yang mana korang suka baca di blog kawan2 yang lain.

jom share kat aku..

t aku boleh buat review ^^

oklah..sekian .


#kelabbloggerbenashaari

4 comments

avatar

tu la pasal . semnjak dua mnjak pon rasa mcam tu jgak

avatar

Hari Arafah...?

Tak kisah sama ada banyak gambar atau banyak tulisan. Yang penting, isinya menarik.

avatar

Bilakah hari arafh? Hehe

Suka yg mnarik. Xkisahla kn cmane

avatar

tulisan awak macam ni tak la bersilang-silang bijik mata nak baca..rileks je. Gambar tu, nak ada ke tak nak ada pun tak pe...sekadar hiasan je

Click to comment