CPUV Nuffnang : Zurich Insuraance Contest !

CPUV Nuffnang : Zurich Insuraance Contest ! || Assalamualaikum . lama sebenarnya tak tgk nuffnang ni..maklum la sibuk skit dua 3 hari ni .tadi bila buka .jeng jeng jeng. ada CPUV baru laaa!!haha Zurich Insurance Contest .tk sure contest ni cm na.. sbb aku try search tp tk jumpa. iklan nuffnang kt blog pun tk kluar lgi.. t bila dah tau aku update k .jom ke link zurich insurance ^^


Laman Web Zurich Insurance , banyak mengetengahkan bantuan kewangan dalam bentuk insurance . Seperti yang kita tahu, Insurance merupakan antara bantuan kecemasan bagi kita jika keperluan kita terdesak terutamanya melibatkan kesihatan dan Nyawa. Kalau nak study pasal Zurich Insurance ni, Korang boleh lah , rujuk blog Zurich.com
sekian.

p/s : awal bulan selalu nuffnang akan update CPUV.. ce check korangnyaa.. :)

CPUV Nuffnang : Zurich Insuraance Contest !

Update ( 26 Julai 2016 ) : Tips untuk pengguna Nuffnang , kalau blog korang masih belum ada CPUV atau masih kurang CPUV , korang boleh hantar Ticket kepada Nuffnang . Lebih kurang macam , tanya soalan kepada pihak Nuffnang. aku pernah cuba, dan alhamdulillah lepas tu , Nuffnang mencanak naik. tetapi viewers blog kena kuat lah. 

Sambil tunggu jawapan nuffnang, korang banyakkan share blog korang di media sosial , tanam keyword banyak-banyak , cari sasaran pembaca blog korang, nanti akan dapat pembaca atau viewers blog korang Insyaallah .

Sekian.


1 ulasan:

  1. Tahniah. Kita pum dapat jugak. Alhamdulillah.
    Iklan Nuffnang xnaik. Next time kita klik eak :)

    Jemput singgah : Banyaknya Ongoing Iklan Nuffnang

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.