Nak Beli Powerbank !


Assalamualaikum

yeaay, aku dah beli powerbank .

aku tunggu hadiah dari segmen2 yg offer powerbank..

tapi tak dpt 

so, kena laa beli sendiri.. hehe

aku beli yg 10 000MaH

harga dalam RM69

entah laa aku nk ckap murah, maybe

mungkin jenama tu len skit koot.

harap la benda ni tahan lama..

hehehe


kalau nak try tgk.. klik kat gmbar atas tu k ^^

sekian .

7 ulasan:

  1. ramai juga yang guna brand nih.. tapi tak sure plak ok ke tak.. tengah mencari juga powerbank..

    BalasPadam
  2. Ok le tu... Bila dah jadi doktor boleh le beli yg branded. Gaji besar .

    BalasPadam
  3. dapat juga powerbank ye, kena beli sendiri lah ye..salam ukhwah,singgah malam sabtu ke sini ziarah ubai dan follow di G+

    BalasPadam
  4. ok la tu... tentu best dah ada powerbank sendiri

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    BalasPadam
  5. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.