Laman Web Kelab Blogger Ben Ashaari


Assalamualaikum .

Alhamdulillah, setelah hampir 5 tahun aku berblogging ni. 
dari mula-mula update entri yang tah pape sampi sekarang mungkin lebih berfocus .

sampai la aku bergerak menyertai kelab blogger Ben Ashaari ni.kelab yang di tubuhkan oleh abg ben ashaari.

dan baru-baru ini kelab blogger ben ashaari menempah sejarah baru apabila melancarkan laman web
rasmi kelab iaitu kelabbloggerbenashaari.com.

satu kejayaan buat semua yang bergerak bersama-sama dalam kelab blogger ben ashaari ni ^_^

buat blogger yang ingin berkunjung ke laman web tersebut :

klik gambar di bawah :



semoga kelab ni terus gagah dan bergerak sebagai satu pasukan ^_^

buat blogger yang kat luar sana yg nak join gr. fb kelab blogger ben ashaari


boleh add masuk dalam gr fb tu k .

"bukan sekadar blogger"

sekian.

#kelabbloggerbenashaari

3 comments:

  1. salam singgah. ewah.. sy dah join. studioous.blgospot.com

    ReplyDelete
  2. bagus ada ni, sekurang-kurangnya kita bernaung di bawah satu payung...

    ReplyDelete
  3. yes!! dayah pun geng #kelabbloggerbenashaari =)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.