Internet takda! !

Advertisemen

Assalamualaikum..

Internet oh internet..

Apsal laa buat hal niii..

Sedih gila la..susah btui nak update blog kalau tk da internet nii..

Kali ni aku update pakai apps dlm phone ni..

Blogger namanya..

Source dia sama ngan blogspot biasa cuma sedikit terbatas laa..

Tp aku pun tk habis lgi explore benda alah ni walaupun dah 1 tahun dlm phone aku nii..hehe

Bila keadaan terdesak baru la nak gun kan..

Buat masa ni update pakai phone jela..

Nanti dah ok kita update  lgi ya..

Hehe.. Tk leh nak join segmen apa2 buat masa ni..

Kerja2 blog pun tertangguh

Internet dan blogger berpisah tiada..hehe

Bye!!

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments