Hot fm tukar kepada Cool fm ??


Assalamualaikum !

 hari ini aku buka hot fm. 

tp bila buka dia tulis cool fm .

hot fm yg asalnya merah di web diorang, 

tapi hari ini kaler biru .

diorang tukar hot fm ke cool fm ke ??

selama-lamanya ke ??

sebenarnya diorang tukar utk satu hari je..

tak best cool..dia kena hot.. baru terasa berapi tu.. hehe

kalau tak caya buka radio dah search hot fm !!

 anyway hot fm radio yg paling best aku dgr stkt ni..

kira masuk laa dgn aku.. hehe


apa pulak station radio kegemaran anda ?

2 comments:

  1. terbaik...
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. terkejut juga dengar semalam dari hot jadi cool pula kan..semoga ada penambahbaikkan hendaknya..was here singgah sabtu..:)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.