Destinasi Cinta Sara !!


Assalamualaikum !

masih bercuti kah anda2 sekalian ...

hehehe

hari ni aku nak cite ngan korang pasal satu drama nii

drama bertajuk

" Destinasi Cinta Sara "

Mengisahkan seorang lelaki yg pada mulanya anti- perempuan tapi bukan dia gay

cuma dia malas nak layan ja.

sampai laa satu ketika dia jatuh hati dgn seorang perempuan ni.

bila da berkawan lama ngan perempuan tu,tp yg sedih nya perempuan tu suka dekat laki lain.

lelaki ni (lakonan remy ishak ) pun usaha tolong utk menemukan jodoh perempuan yg di suka ni dgn lelaki yg perempuan ni suka.

smpi la ke hari perkahwinan perempuan itu.

tpi remy ishak tak mai sbb sedih koot. jdi perempuan ni pelik dan risau sbb pa best friend dia ni tk mai.

so, nak di jadikan ceritanya si pengantin lelaki tu tk nak kawin ngan perempuan tu sbb dia tau perempuan tu suka kat remy.

dan akhirnya remy kawin ngan perempuan yg dia suka..

hehehe..

mesti boringkan aku cut cut cut cm ni..

korang kena tgk tau !! hehe..

t search kat u tube ke..sbb aku tgk cite ni tahun lepas kat astro,tpi tahun ni depa ulang lagi.. haha

sekian ~~


1 comment:

Powered by Blogger.