3 Benda Blogger tak leh berpisah dengannya !

15 September 2014

Assalamualaikum !!

hari ni aku nak share skit dengan korang mengenai 3 benda yang blogger tak leh berpisah dengannya .

dalam konteks gajet ok .

sat gi isteri atau suami marah lakk.. hehe

yang pertama : Internet !

hahaha.. yang ni memang tak leh nak tipu laa..

aku dah merasa dah, sbb kita memang nak kena update entri..so, bila tiba2 tak da tu.. 

dia jadi cm tak ketahuan lakk.. hehe

yang ke dua : handphone

yeah. cara mudah utk update aktiviti korang utk readers blog korang. dan kawan2 korang. hehe

dan yang ter akhir : camera !


blogger perlukan camera sama ada telefon atau camera betul tu * ada ke yg tak betul =="

hahaha.. sbb nak capture sebanyak mungkin gambar tuk di kongsikan dgn rakan2 di blog anda !!

jadi ada lagi ke barang2 yang blogger tak leh nak tinggalkan ??

ce komen ^^

sekian .

4 ulasan:

  1. tepon tu kena yang cerdik sikit la..

    BalasPadam
  2. Setujuuuuu.. kalau tak ada ketiga tiga kat atad ni rasa cam tak boleh nak update entri.. hahahaha

    BalasPadam

Kataubaid© .