Whatsapp lagi dua bulan ??


Assalamualaikum ,

whatsapp aku buat hal lagi hari ni..

adoii.. dia suh install new version  lagi..

last2 tak leh nak update..

terpaksa la uninstall balik n then install balik ..

adoii..menyusahkan laa.. dah laa whatsapp yg org hntar smlm tk leh tgk..burn cm tu jee..

masa dah install tu kan..dia bagi guide cm na nak guna whatsapp cm biasa la kan..

tiba aku ternampk yg ini *tgk gmbar kat bawah ..



whatsapp dah nak kena bayar ??

betul ke ni ?? sebab dia tulis lagi 2 bulan.. so, kena tunggu lagi dua bulan utk tau benda tu berjalan atau tak.

kalau korang ada info pasal benda ni.. boleh bagi tau aku k .

harap la tak kena bayar.. hehehe

sekian ,

p/s : duit lagi =="

3 ulasan:

  1. Whatapps asalnya memang kena bayar... Tapi yang terbaru ni takde pula dikenakan bayaran... Tunggu je la...

    BalasPadam
  2. banyak rakan dah berubah ke telegram

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.