Manusia 11.30 a.m ??


Assalamualaikum !!

sejak dua tiga menjak ni kan.. aku dok perhati jerr.. fb ngan blog aku nii dan twitter aku .

kalau pagi2 memang tak ramai yg online.

kalau yang on9 pun..senyap2 je..mungkin mamun lagi koot.. hehe

dan start active bila nak masuk zohor ke atas .


time tu mula up skit view kat blog 

up skit org update status fb ngan twitter.

korang selalu mula on9 kul berapa ??

hehe..aku selalu mula pagi.. sebb tk buat pa pun.. huhu

mungkin korang nak share ke..

so totally average pengunjung blog ,fb dan twitter aku active bila 11.30a.m ke atas smpi lewat malam.

korangnya lak cm na? ?

2 comments:

  1. hehe sama mcm dayah..dlm 11 keatas bru nak aktif dilaman sosial ni

    ReplyDelete

Powered by Blogger.