Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum ,

sihat kerr semua ..

kalau yg tiap2 hari ada open house tu , jaga kesihatan sama naa.. jangan makan2 je.. t sakit sapa yg susah..doktor juga yg susah.. hehhe

dua hari hidupku suram tanpa laptop aku.. sedihnyaa..

laptop aku baru tiba-tiba dia jadi panas semacam n tiba2 slow.

so, utk mngelakkan daripada benda tak elok berlaku..

bek aku p repair la kan.. sebab aku pun nak balik mesir dah..so, senang tk yah tukaq2 kat sana.

tukang repair tu cakap,

hard disk aku rosak , fan aku tak jalan..

adoii..mungkin sebab jatuh banyak kali koot..

ermm.. tak pe la.. repair siap2..t senang..

ni pun aku update pakai laptop adik aku..sebab dia p kolej.. hahaha

oklah..nanti kita sembang len k..huhu

sekian .

Jom komen dibawah

Comments
1 Comments

1 comments:

avatar

ya allah..lama x msuk sini dah berubah rupa blog ni yer..salam aidilfitri ubaid :)

Click to comment