" CPUV " menarik minat Blogger !

23 Ogos 2014

Assalamualaikum !!

anda seorang blogger ??

anda pasti tahu CPUV kan

buat yg tak tahu " cost per unique visit "

apa yang menarik minat blogger ngan CPUV ni ??

jawapannya adalah account nuffnang korang akan meningkat lerr..

atau dlm kata lain , korang akan dapat tmbahan duit.

CPUV ni juga diberikan kepada blog2 yang di pilih oleh advertiser .

advertiser ni akan pilih blog2 yang BANYAK unique view utk mempromosikan barangan diorang .

aku yakin dan pasti,setiap blogger akan ter"motivate" dgn kehadiran CPUV ke blog korang .

seterusnya membuktikan blog korang juga ada ramai pembaca !

jadi itulah kepentingan kita yg berblog ni . andai korang ada matlamat utk di capai.. aku rsa first mesti lah redha ALLAH kan.. huhu

kedua dan seterusnya adalah keuntungan di samping berblogging .

another tips : jangan mengharapkan CPUV semata-mata kalau tidak anda akan merana !

haha.mcm ugutan pulak kan.. hahaha

yang penting jadikan CPUV  ni sebagai booster utk kita terus maju dalam dunia blogger ni k ^^

kalau nak kenal CPUV : dftrkan blog anda di nuffnang.com.my !!

sekian .

p/s : seronok tgk kwan2 blogger dapat CPUV..aku bila lagi..huhu

1 ulasan:

  1. dayah baru dpat 3 cpuv :) tu pn dah bersyukur..org lain banyak jer cpuv huhu

    BalasPadam

Kataubaid© .