Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum,

alhamdulillah kita bertemu lagi hari ini dgn izin dan rahmat ilahi kepada kita .

aku nak cerita , semalam aku ngan family aku keluaq gi beli baju raya.

bnyak tempat gak la kita org p.

first skali p KOMTAR .

baju melayu banyak tapi tak berkenan di hati .

lepas tu lak, p BJ Mall ( Bukit Jambul )

haha.. kt sini kami p Kamdar .

memang bnyak choice tapi harga pun lebih kurang je ngan kat Komtar tu .

terkejut aku tgk harga dia, baju melayu sepasang ( baju + seluar )

berharga RM 1++

SERATUS LEBIH ??

Bapak mahal, tapi tu lah kenyataan hari ni.

bila dah berkenan, so pilih la baju melayu yg  tak berapa nak melayu sgt .

hehe.

ubai pilih kaler apa ?

mcm mana baju melayu ubai ??

nantikan raya nanti !!

huuhuhu

sekian, terima kasih aigoo !!

Jom komen dibawah

Comments
3 Comments

3 comments

avatar

owh terkejut tngok aaron aziz tuh,, ingatkan ubai dha bertukar huhu

avatar

huhu.. hensem sgt tu .. ^_^

avatar

time nak raya ni, kena pandai servey dna tawar harga. sebab memang ada peniaga yang niakkan harga.. tapi, kalau yang dijual di bazar-bazar, rasanya harga masih ok kan :)

Click to comment