Shopping Raya !!

21 Julai 2014


Assalamualaikum,

alhamdulillah kita bertemu lagi hari ini dgn izin dan rahmat ilahi kepada kita .

aku nak cerita , semalam aku ngan family aku keluaq gi beli baju raya.

bnyak tempat gak la kita org p.

first skali p KOMTAR .

baju melayu banyak tapi tak berkenan di hati .

lepas tu lak, p BJ Mall ( Bukit Jambul )

haha.. kt sini kami p Kamdar .

memang bnyak choice tapi harga pun lebih kurang je ngan kat Komtar tu .

terkejut aku tgk harga dia, baju melayu sepasang ( baju + seluar )

berharga RM 1++

SERATUS LEBIH ??

Bapak mahal, tapi tu lah kenyataan hari ni.

bila dah berkenan, so pilih la baju melayu yg  tak berapa nak melayu sgt .

hehe.

ubai pilih kaler apa ?

mcm mana baju melayu ubai ??

nantikan raya nanti !!

huuhuhu

sekian, terima kasih aigoo !!

3 ulasan:

  1. owh terkejut tngok aaron aziz tuh,, ingatkan ubai dha bertukar huhu

    BalasPadam
  2. time nak raya ni, kena pandai servey dna tawar harga. sebab memang ada peniaga yang niakkan harga.. tapi, kalau yang dijual di bazar-bazar, rasanya harga masih ok kan :)

    BalasPadam

Kataubaid© .