Raya #day1

Assalamualaikum ,

aidilfitri berkunjung tiba juga buat tahun 2014 ini.

raya- raya !!

huhu..alhamdulillah semalam sempat solat raya kat masjid negeri pulau pinang ,

n then lepas tu ziarah kubur tok ba ngan tok bi

leps zohor gi raya umah pak cik kat Bukit Mertajam ,

lepas Asar p beraya kat umah mak cik kat Balik Pulau pulak.

malam dok umah jer.. kepenatan..

so far itu je perjalanan hari raya aku pada hari raya pertama !!

ketupat rendang lemang dan nasi impit sajian istimewa sempena hari raya jangan di lupa.

yang paling win sekali time2 raya ni adalah duit raya !!

yeaay aku dapat duit raya lagi !! hehe

dah tua-tua pun boleh dapat lgi duit raya kan.

sebenarnya selagi kita tak kerja,selagi itulah kita akan dpt duit raya.

so, jangan la bekerja.. ahahaha..

di samping kemeriahan kita beraya, jgn lupa kawan2 dan adik2 kita di bumi gaza yg menyambut aidilfitri dgn kesedihan dan kekurangan.

jgn berhenti mendoakan mereka ya #pray4gaza

ok. lah ingt nak tayang gambar,tpi rupanya aku amik gambar sikit jaa :'( ..

ni je gambar yang aku boleh share.. huhu


comel tak.. hehe..

oklah. itu je yg sempt di shre buat kali ni..sori agak suram.. huhu

sekian.

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.