Kad Raya In the Making !!


Assalamualaikum ,

alhamdulillah syukur dan syukur ke hadrat ALLAH, sbb bagi kita menjalani ibadah dalam bulan Ramadhan utk tahun 1435 H ni.

semoga kita semua tergolong dalam golongan Mutaqqin yakni golongan orang2 yg bertaqwa .aamiiiin.

bila sebut pasal raya, tak boleh dari kad raya .

dulu masa aku kecik2 pasti kena hantaq kad raya kat kawan2 sekolah.

tapi budaya itu sudah makin pudar. tapi di gantikan dengan kad raya versi gambar photoshop atau dalam bentuk video .

tak terlepas blogger2 pun sama, membuat kad raya sendiri dan ada yg print dan hantarkan kad blogger lain... huhu

ada yang ada sampul surat raya sendiri contoh cm abg Ben ashaari.. jeles aku tgk.. haha.. blogger hebat tu kan.. kita pun masih di bawah lagi ni.. ^_^

aku pun nak try edit gak kad raya.. hehe

nantikan ya.. t aku update kat page aku k.. so, korang kena like dlu page aku kat tepi ni k -->

semoga baki ramadhan kita ni menjadi saksi pengabdian kita kepada ALLAH S.W.T.

sekian,


Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.