Pesanan buat isteri sempena world cup !!

10 Jun 2014

Assalamualaikum semua !

haa, world cup tinggal berapa hari lagi ni  ??

world cup 2 world cup juga , ramadhan jangan lupa !!

bekalan di akhirat kelak ^^

sempena world cup ni, bnyak da cerita2 dan gossip mngenai pemain dan pasukan yang bertanding.

ada player yang kena sihir oleh bomoh mana tah. lepas tu panda akan meramalkan match world cup.. ermm

macam2.. tapi world cup kali ni mungkin akan meriah, di laksanakan di rio,brazil antara negara yang memonopoli acara bola sepak suatu ketika dahulu .

bila dah smpai musim bola, jadi sudah pasti si lelaki yang akn tgk bola.. jadinya, ada syarat tuk para isteri yang suaminya begitu minat bola sepak sempena world cup kali ini.. pa syaratnya ??


haa..da baca ?? selamat la mematuhi syarat2 tu.. hehe.. yang tak boleh belah no 2 ngan 6.. hehe

ok.lah selamat semuanya, counting days utk last paper n ramadhan kareem !!

sekian. 

p/s : like page blog aku kat sebelah ni k ^^

3 ulasan:

  1. hahah! smlm baru cx baca hasil perkongsian cousin cx dgt group famili wasap. hahaha! jd perempuan jgn 'bijak' sgt cmtu. huhu

    BalasPadam
  2. Hahaha..kaum isteri mangsa keadaan. ^_^

    BalasPadam

Kataubaid© .