Nisfu Sya'ban Vs World Cup !!

Assalamulaikum semua !!

yeay dah habis final exam !!

yahooo

google !!

IE..

hahaha.. saja je nak usik korang .

korang tau tak malam ni adalah malam nisfu sya'ban !

kelebihannya adalah malam yang mustajab utk berdoa !!

subhanaallah. sayangnya ALLAH kat kita kan.

jom banyakkan doa pada malam ni .

malam ni ada world cup pulak kan.

peluang utk berdoa tu terbuka luas tuk kita bermunajat dan berdoa.

macam mana ??

bangun awal .

solat tahajud

zikir dan doa kalau sempat baca al-quran.

lepas tu tgk la bola..

tapi satu jer.. jgn sekadar penuh syarat ja..rugi2..

world cup tu, bru first game.tkot  nisfu sya'ban ni yang final nya buat kita.. kang menangis lakk depan ALLAH nanti.

bagi yang berpuasa..tahniah !!

yang tak puasa jangan risau .. doa banyak2 agar next nisfu sya'ban kita boleh puasa sama ngan kawan2 kita yang puasa..huhu

ok.. laah.. nak chow dah..

dah abis exam kan..mcam tau2 ja korang..hahaha

sekian,

p/s : kawan2 pakat nak balik dah, aku je melangut lgi kat sini..choiii..

1 comment:

  1. Macam kebetulan jek fifa and nisfu syaaban. Huhu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.