Bola oh Bola oh Bola !!


Assalamualaikum ,

world cup baru saja membuka tirainya,

banyak peristiwa pelik yang berlaku

dari segi keputusan perlawanan yang berlangsung

terbaru England di kalahkan oleh itali

dengan jaringan 2-1

match ni, england bermain hebat dan memang nmpk lain dri world cup 2010..

laju dan ada semngat nak menang.

tapi nak buat lagu mana tak da luck smlm.

harap next match boleh menang la kan.

malam ni lak match antara 

Switzerland vs Ecuador (12 AM)

Franca vs Honduras (3 AM)

Argentina vs Bosnia (6 AM )

korang sokong team mana ?? ce komen skit.. boleh tahu kan.

semoga ke temu lagi ^^

sekian .

 Klik like page ni k !!


p/s : aku nak buat segmen tapi takot lak..apa ciri-ciri segmen yang korang rasa patut ada dalam satu2 segmen ? 

jemput komen , like page fb aku juga k * soalan ni aku akan tny kat page aku juga..senang skit nak komen2 kan .

1 comment:

  1. Nak buat segmen? Wow..menarik ni. Huhu btw fb tak aktif.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.