26 Hari Lagi ..

14 Jun 2014


Assalamualaikum ,

tik tok tik tok tik tok 

masa berlalu dengan pantasnya.

tapi terasa lambat dek kerana aku balik msia lambat..

awat laa aku amik tiket lambat..

ermm..terpaksa laa melangut kat sini .

tapi best juga,boleh tgk world cup ngan kawan2.

menjerit sekali bila goal, gelak sekali bila team kita menang. tapi bila team kawan kalah,apa lagi kutuk laa..

hahahaha

kadang2 sukan ni dapat menyatukan hati kita sebenarnya.. 

semoga terus istiqamah dalam ibadah di samping demam world cup yang di hadapi itu.. hehe

sekian, salam 5-1 ^^

3 ulasan:

  1. tak lama dah 26 hari tu :p

    BalasPadam
  2. wah. betul tu, cx pon sokong. mmg sukan mampu menyatukan. hebat game smlm. 5-1 kott. lunyai ... haha

    BalasPadam
  3. 26 hari? Tak lama lagi la tu. Heh. Sabar eh. ^_^

    BalasPadam

Kataubaid© .