Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum ,

tik tok tik tok tik tok 

masa berlalu dengan pantasnya.

tapi terasa lambat dek kerana aku balik msia lambat..

awat laa aku amik tiket lambat..

ermm..terpaksa laa melangut kat sini .

tapi best juga,boleh tgk world cup ngan kawan2.

menjerit sekali bila goal, gelak sekali bila team kita menang. tapi bila team kawan kalah,apa lagi kutuk laa..

hahahaha

kadang2 sukan ni dapat menyatukan hati kita sebenarnya.. 

semoga terus istiqamah dalam ibadah di samping demam world cup yang di hadapi itu.. hehe

sekian, salam 5-1 ^^

Jom komen dibawah

Comments
3 Comments

3 comments

avatar

tak lama dah 26 hari tu :p

avatar

wah. betul tu, cx pon sokong. mmg sukan mampu menyatukan. hebat game smlm. 5-1 kott. lunyai ... haha

avatar

26 hari? Tak lama lagi la tu. Heh. Sabar eh. ^_^

Click to comment