Piala Thomas : Malaysia gagal bawa pulang Piala

26 Mei 2014

Assalamualaikum .

tamat sudah perlawanan yang mendebarkan antara Malaysia dan Jepun .

Jepun memnangi piala thomas buat kali pertama kali ini setelah menewaskan Malaysia 3-2 .


Apa2 pun tahniah team malaysia, next piala thomas kot2 boleh bawa balik lgi kaan.. huhu

dupdapdupdap je tgk match hari ni..huhu..

kemenangan msia di peroleh menerusi Dato Lee Chong Wei dan regu kita iaitu Goh V Shem/ Tan wee Kiong .

sekian,

p/s : aku suka style hoon thein how men.. perrghh..memang tak leh nak lari laa dia punya smassh tuu.. haha

korang jawab la sendiri..hahaha

1 ulasan:

  1. Congrats to all of Malaysia players. Xpe kalah, yang pasti kalah bermaruah!
    Malaysia boleh :)

    BalasPadam

Kataubaid© .