Fakta yang Memang Fakta !!

2 Mei 2014


Assalamualaikum,

jumaat mubarak !! semoga jumaat kali ini memberi erti kepada hidup kita .

dah baca kahfi belom ni ?? klau belom, jom baca !! huuhu

hari ni aku nak share beberapa fakta yang memang fakta .

eh apa tu ??

1 ular tidak boleh menulis .

2. Kucing tak boleh bercakap .

3. mata tak boleh di gunakan untuk makan .

4. Ayah adalah seorang lelaki .

5. Keldai tak boleh beli barang .

6. Minum air, bukan makan air .

7. unta tak boleh basuh baju .

8.  Buaya tak leh angkat phone.

hehehe.. betul ke bohong smua fakta ni ?? anda mampu menilai.. :P

sekian,

p/s : jemput like page aku kat sebelah ni k ^^

1 ulasan:

Kataubaid© .