Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum ,

pa khabar semua ??

alhamdulillah semua sihat2 jer kan.

hari ini ,aku just nak tny kawan2 blogger aku ni kaan.

sekarang ni, korang lebih suka

1. join segmen bloglist

2. join segmen giveaway 

yang mana satu pilihan korang ??

kalau aku tgk setakat ini laa kan.

banyak yg lebih suka join giveaway dari bloglist.

ke korang lain skit dari aku.

ke korang tak join mana2. hehe

haha.. nak buat survey ngan korang ni.

mana nak tau ,kot2 t balik msia aku buat giveaway lak kerr..opppss..

hahaha

lagi satu kan nak masuk bulan june dah ni.

ruangan bloglist aku pun dah kosong sgt tu..

sedih laak aku tgk..ermm..

hahaha ini semua poyooo !!

bajet sedih lak ubai nii..

kikikiki

korang komen k. anyway aku lgi 4 hari nak exam. sempat lg update blog ni..kahkahkahkah.

nampk sgt tak study kan..doakan aku k ^^

sekian, wssalam


Jom komen dibawah

Comments
3 Comments

3 comments

avatar

kalau sy, dua2 givaway n bloglist sy suke,, hehee

avatar

Saya suka baca je. Join tu ada sedikit malas, kot... Huhuhu...

avatar

Saya mana2 je... Asalkan deme sudi berkawan dgn saya...selamat berexam

Click to comment