Stop Istagram !!

10 April 2014

 Assalamualaikum,

sapa yang tak da istagram ??
ni icon dia ^^


haa..majoriti ada kan..

tadi aku tgk la account insta (instagram ) aku kan.

aku tgk dah 211 photo  aku post..

perghh bapaak banyak gila weh..

rasa cam nak stop sat instagram ni..

sampai masa yang ok utk di post semula...

terkejut lak aku...bnyak semcam lak..

atau aku kena delete picture2 yang tak sepatutnya..

errmm.. nice idea .. huuu..

kalau nak follow insta aku, boleh jerr ^^


follow laa

" boo,tak mau laa " mesti korang ckap cam tu kan..


weekk... hehehe.. saje2 je nak gurau2.. 

selamat menjalani kehidupan anda.

yakinlah ALLAH senantiasa membantu dan menolong kita..

sekian ^^

2 ulasan:

  1. Zara addict ngan insta.. hahaah.. tp xlaa addict yg tersgt addict.. addict yg besa2 jaa.. hoho

    BalasPadam

Kataubaid© .