Sorok Blog !!

21 April 2014

Assalamualaikum !

Alhamdulillah, syukur kepada Allah atas nikmatnya yang tak terhingga yang kita peroleh setiap hari .

hari - hari yang di lalui tanpa rasa syukur itu umpama hari yang gelap tanpa mengetahui hala tuju .

" Sorok Blog "

kenapa perlu sorok blog ??

mula-mula ni, nak tanya korang --> Apa itu sorok ??

sorok itu adalah simpan .

sebab apa aku tulis entri mengenai sorok blog ni ??

sebab, aku baru perasan yang dalam kalangan kita ni ada yang sorok blog diorang ..




tak nak bagi orang baca..huhu

aku bukan marah pun.. aku hormat keputusan korang tu.

saja je..kadang2 aku pelik juga kenapa smpai perlu sorok blog atau rahsiakan blog2 ni ?

mungkin terdapat luahan2 tertentu yang tidak boleh orang lain baca melainkan pemilik blog je koot..

aku pun lebih prefer utk sorok blog2 yang di gunakan sebgai diary hidup. kalau sikit tak pe la..tp ni A-Z smua nak cerita..tak yah laa kan..

kalau korang nak test market.. open kan blog korang.. mana nak tau..tiba2 nuffnang bagi CPUV ke kan.. dah tambah rezeki di situ..

hehe.. membebel lak aku hari ni.

tak pe lah..kalau korang still nak keep it like that.. tak kesah..tapi aku teringin gak nak baca penulisan kawan2 aku nii ^^

tak yah la nak segan2.. korang boleh improve penulisan korang nanti.. tak la syok sendiri.. hikhikhik ^^

ok lah..kesian kat korang sbb terpaksa melayan bebelan aku ni.. huhuhu..

chow.. sekian ^^

p/s : menanti hadiah segmen.. huhu

1 ulasan:

Kataubaid© .