Terpanggil untuk menulis ..

28 Mac 2014

Assalamualaikum ..

sihatka anda2 di sana ?? lamanya tak menulis..

hari ni aku terpanggil untuk menulis entri berkaitan dengan MH370

Ucapan takziah dari aku utk smua keluarga mangsa, moga terus tabah menjalani kehidupan selepas ini

" setiap dari yang hidup pasti akan menemui mati "

siapa2 yg kenal dgn keluarga mangsa, sampaikan lah kata-kata semngat buat diorng.. jgn kusutkan lgi minda diorng yg tgh di uji.

MH370, mungkin sudah selesai kisahnya .

sekarang muncul pula IM529 .

apa benda ni ? Ikhwan muslimin yang di jatuhkan hukuman mati oleh tentera2 Mesir dengan pelbagai tuduhan .

moga Allah pilih mereka dan kita sebgai syuhadanya..

entahla, aku nak komen lebih2 pun aku tak baca lgi full story mngenai IM529 nii.. yang pasti ini adalah rancngan pihak kudeta utk melawan dan membanteras IM di mesir

mohon doa keselamatan kami di mesir ini,

yg di mesir jaga diri elok2..ikut arahan yg telah di keluarkan oleh pihak EME, Kedutaan dan juga PERUBATAN dan PMRAM .

Semoga kita dilindungi dan dirahmati ^^

itulah sahaja nukilan ringkas sbgai pengubat rindu di blog ku ini ^^

jumpa lagi adios amigoss :)


1 ulasan:

  1. semoga kita sntiasa dlm lindungan Allah swt.. insyallah.. =')

    BalasPadam

Kataubaid© .