Aku tak Mengerti !!

Share:
Aku tak mngerti apa yang ku rasakan..

rindu yang tak pernah ku relakan..

aku di sini menanti dirimu ..

bla bla bla..

haha.. mesti korang pelikkan sebab apa aku mulakan dengan menyanyi.. 

sbnrnya tak da pa2 pun saja. blog aku..suka hati aku lakk..kekekeke

hari ni hari last closed case tuk sem 3 nih.. so, officially esok dah start study week.. 

so, mungkin aku akan snyap sat kott.. tp tak rasanya.. sbab bila aku boring aku suka menulis.. hehe

nanti winter break kita buat story lak eh.. mesti korang nak bacanya..

korang suka bca cerpen ber genre apa ?? sedih ?? romantik ke seram??

atau korang suka cite2 boring nih.. hahaha..

noobss.. hahaha..bukan apa , ada gak yg tk suka membaca.. aku skit laa.. hehe.. tp stkt  nak mnulis tu msih dlm minat aku.

bila membaca nih.. dia perlukan something sbgai booster supaya tuk pembaca supaya trus membaca..

* t aku update tips-tips penulisan 

walaupun kadang2 entri aku nih merapu kan.. tp sbnrnya dia berilmu.. kahkahkah

sebab nak buat entri juga walaupun sekejap dn padat.. sebab tu aku merapu meraban bagai tu.. kekeke


heeyyy !!! korang gelak kenapa ?? hahaha.. perli aku eh..

* jangan dok buat muka lagu tu..haha

saja jerr.. nak usik korang.. smoga korang bahagia dan berjaya dalam hidup korang k :)

ok..lah chow :) xoxo :P

2 ulasan: