Misteri Villa Nabila !!

18 November 2013


Assalamualaikum !!!

korng sihat taak ??

hehe

smlam dan hari ni.. villa Nabila ini menjadi trending kt twitter..

apa sbnrnya yg berlaku ??

aku pun tk dpt nak confirmkan.. sbb aku tk dpt pangkal cerita nih cm na..

cuma ada gak..aku jumpa kat twitter mngenai villa nabila nih laa..sbnrnya palsu jaa..

dah klauq dlm tv kerr ?? *maaf aku kt mesir , so tk da updae tv2 nih.. hehe

klau fake..harap org yg sebarkan cite tuh dpt beri pngakuan ..

klau betul..harap mangsa2 itu selamat di keluarkan..

tak kan.. hantu yg buat twitter tu laakk ??

korang pernah baca.. jin buat twitter sbb nk kawan dengan manusia ??

hahaha.. ada dlm newspaper dlu....

org malaysia nih.. klau tk kerana hantu..tk kecoh ..btul takk ??

last2 nak tidok pun..tidoq dengan Mak jugak.. hahaha

ok..lah..klau korang ada apa2 update psal villa nabila nihh.. pm aku kt page blog aku k.. ^_^
boleh share ceghita sama2 ^^



seramm taakk.. hahaha

sekian, xoxo :P

p/s : fatrah exam meniti tiba.. hehe.. cerita hantu kita layaan dlu.. hahaha

3 ulasan:

  1. baru ja tengok kisah nie tdi...first time baca :)

    BalasPadam
  2. bnyak gk kat home fb td..mlz bca sbb crita hantu..cer crita yg best kit..huhu

    BalasPadam

Kataubaid© .